Index Background
Editorial Image

Ons ambacht, onze trots

Desembrood, croissant, tompouce en speculaas; een handje producten die nergens zo lekker smaakt als bij een bakker. En De Echte Bakkers? Die doen er altijd een schepje bovenop.

Editorial Image

Specialiteit uit het seizoen

Pasen, Sinterklaas, kerst, Oud&Nieuw: dé tijd waar De Echte Bakkers alles uit de kast halen om jou een onvergetelijke feestdag te laten proeven. Zo vind je o.a. het paasbrood, de amandelstaaf, de kerststol en de oliebol terug in het veelzijdige en feestelijke assortiment. Producten die passie en vaardigheden vraagt voor het beste eindresultaat.

Editorial Image

Specialiteiten uit de regio

Een Brabants worstenbroodje, een Limburgse vlaai, een Zeeuwse bolus; iedere regio heeft wel zijn eigen specialiteit. Voor de beste en lekkerste regio specialiteiten ga je naar de Echte Bakker. Waar haal jij jouw specialiteiten uit de regio?

Echte BakkersgildeEchte BakkersgildeSinds 1967
© 2024 Echte Bakkersgilde