Echte Bakkersgilde

?Volg jij ons al

Bent je op zoek naar iets lekkers voor in de mail? Dan is de Echte Bakkers E-bon het perfecte geschenk. Met deze digitale bakkersbon kunnen jouw familieleden, vrienden en/of medewerkers zelf iets lekkers uitkiezen bij ruim 330 Echte Bakker winkels in Nederland. De Echte Bakkers E-bon is 2 jaar geldig en dient in een keer verzilverd te worden. Voordat je de E-bon inlevert, zoek altijd eerst jouw Echte Bakker op in onze kaart voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Plaats hieronder jouw bestelling, dan ontvang je van ons een factuur. Je betaalt alleen de waarde van de bonnen. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, worden de bonnen verstuurd. Houd er rekening mee, dat dit 2 tot 3 werkdagen kan duren. 

Verzending

De verzending van de Echte Bakkers E-bon kan op 2 manieren:

  • Je levert een lijst met e-mailadressen aan en wij verzorgen de verzending.
  • We verzenden de E-bonnen naar 1 e-mailadres. In dit geval ontvang je per bon een mail die je kunt doorsturen naar jouw medewerkers en/of relaties.

Een persoonlijke boodschap

Heb je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger(s)? Stuur deze dan mee met jouw bestelling. Wij plaatsen deze gratis op de bon.

Vragen

Heb je eventueel nog vragen? Neem vooral contact met ons op via cadeaubon@echtebakker.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar 0317-424342.

 

 

Bestel hier jouw Echte Bakkers E-Bonnen, dan gaan we voor je aan de slag

De Echte Bakkers e-Bon dient in 1 keer besteed te worden.
De bonnen worden verstuurd na ontvangst van je betaling. Houd er rekening mee dat dit 2 tot 3 werkdagen kan duren.
Kies je voor verzending door het Gilde, dan kan je hieronder het adressenbestand toevoegen. De adressen worden na verzending verwijderd.

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342

Wil je contact opnemen met een van onze Echte Bakkers, kijk dan bij de contactgegevens van jouw dichtstbijzijnde bakker.