Echte Bakkersgilde

Geef uw medewerkers wat lekkers cadeau

Wilt u wat lekkers geven? Dan bent u bij de Echte Bakkers aan het juiste adres. Met onze Echte Bakkers Bon kunnen uw medewerkers en/of relaties zelf iets lekkers uitkiezen bij een van de 330 Echte Bakker winkels in Nederland. De Echte Bakkers Bon is onbeperkt geldig en moet in een keer verzilverd worden.

Hoe werkt het?

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u van ons een factuur. U betaalt de waarde van de bonnen en eventuele handling- en verzendkosten. Na betaling worden de bonnen, verpakt in een mooie semi-transparante envelop, binnen 3 werkdagen verstuurd. De bon is 12,5 x 12,5 cm.

Een persoonlijke boodschap

Uiteraard is het mogelijk om een persoonlijke boodschap mee te sturen. U kunt hiervoor zelf een brief of kaartje bij ons aanleveren of wij drukken deze voor u. 

Verzending

Om u helemaal van dienst te zijn, kunnen wij ook de verzending naar uw medewerkers verzorgen. Kiest u voor 72-uurs verzending, dan bedragen de handling- en verzendkosten €1,20 per bon en bij 24-uurs verzending betaalt u €1,90 per bon. Wilt u de bonnen op 1 adres ontvangen, dan is de verzending gratis. 

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via cadeaubon@echtebakker.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar 0317-424342.

 

 

Bestel hier uw Echte Bakkers Bonnen, dan gaan we voor u aan de slag

De Echte Bakkers Bon dient in 1 keer besteed te worden.
De bonnen worden verstuurd na ontvangst van uw betaling. Houd er rekening mee dat dit 2 tot 3 werkdagen kan duren.
Wilt u een persoonlijke boodschap meesturen, dan nemen we contact met u op om uw wensen te bespreken
Kiest u voor verzending door het Gilde, dan kunt u hieronder het adressenbestand toevoegen. De adressen worden na verzending verwijderd.

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342
0317-410014