Echte Bakkersgilde

 


Zaterdag 31 oktober is het De Dag van de Echte Bakker. Dan willen we iedereen laten zien en proeven hoe mooi het bakkersvak eigenlijk is. Met heel veel trots en plezier laten we je kennis maken met het bijzondere ambacht dat onze bakkers iedere dag en nacht zo dicht bij huis mogen uitoefenen. RUIK de heerlijke geuren van vers gebakken brood en PROEF hoe goed onze producten smaken.

Echte Bakkers zijn topsporters; bij De Echte Bakker verkopen we alleen producten van top kwaliteit. Dat wordt al jaren zeer regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters. Als we te laag scoren kunnen we geen Echte Bakker meer zijn.

Zelf gebakken in eigen bakkerij; een eis voor een Echte Bakker is dat we het overgrote deel van ons assortiment zelf bakken in onze eigen bakkerij. En daar komt veel handwerk en vakmanschap bij kijken. En natuurlijk kiezen we zelf alleen de allerbeste grondstoffen voor onze broden en banketproducten.

 

Van de bakkerij zo in de winkel; dus verser kan niet. Onze producten hoeven niet in een magazijn te wachten om met een vrachtwagen het land doorgereden te worden. Het gaat gewoon uit de bakkerij op een kar zo de winkel in. Da's lekker duurzaam en vers natuurlijk.

 

Achtergrond-Kracht-van-het-Ambacht-2019

 

Onderscheidende producten; als iemand hier een idee heeft voor een nieuw product of een lekkere smaak, dan kunnen we dat zelf testen en maken. Daarom verkopen wij lekkere producten die je niet snel op andere plaatsen vindt.

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342
0317-410014