Echte Bakkersgilde

Wil je ook meer tijd voor jezelf?

Sinds 1967 is er veel veranderd, maar de oorspronkelijke gedachte is nog steeds springlevend. Nog steeds helpen de Gildeleden elkaar en worden ze bijgestaan door het secretariaat in Wageningen. Geen grijze pakken en een kantoor dat winst moet maken. Nee, een stichting zonder winstoogmerk; een groep ondernemende vakmensen die ervoor zorgt dat de leden kunnen profiteren en leren van elkaar.

Kennis wordt met elkaar gedeeld o.a. tijdens marketing- en ledenactiviteiten, maar ook online via een ledensite die exclusief voor Echte Bakkers bereikbaar is. Een lidmaatschap bij het Gilde zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan ondernemen en dus meer tijd over hebt voor jezelf!

Ben jij een ambachtelijke bakker en wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via (0317) 424342 of per gilde@echtebakker.nl

Reclame

Geen gedoe, gewoon reclame!

Welke posters en foto’s gebruik je met Sinterklaas? Welke aanbiedingen ga je voeren? En wat wordt de tekst voor je bedrijvenmailing dit najaar? Wat een gedoe. Als Echte Bakker hoef je je hier niet mee bezig te houden. We zorgen voor een goed samengesteld reclamepakket dat inspringt op verschillende thema’s

Maatwerk

Profiteren van elkaar

Op zoek naar een jubileumactie? Wil je je nieuwe brood onder de aandacht brengen? Ga je verbouwen of wil je je bus opnieuw laten bestickeren? Onze grafisch vormgevers maken dagelijks nieuwe materialen voor de individuele leden. Een belletje naar het Gilde en je wordt op maat geholpen.

Communicatie

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden!

Als lid van het Gilde hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Voor vrijwel elk probleem is al eens een oplossing bedacht. Gildeleden kunnen putten uit de jarenlange ervaring van andere leden en het secretariaat

Social

Social media en onlineā€¦ O ja, ook dat nog!

Er komt steeds meer kijken bij het ondernemen. Social media is een van deze dingen. Bij het Gilde helpen je met je content. We maken beeldmateriaal en zetten berichten klaar in de Embrosa app. Ook bieden we een oplossing voor je website, de webshop en een instore systeem.

verpakkingsite

Voordelig verpakking inkopen

Waarom zou je veel tijd verspillen om jezelf te verdiepen in alle ins en outs over verpakkingen als wij dat al voor je hebben gedaan. Omdat het goedkoper is om het zelf te doen? Nee hoor! Als Gildelid profiteer je van het collectief. Je laat alles over aan een professional en je bent ook nog eens goedkoper uit voor je verpakking!

 

broodko

Gildelid met behoud van je eigen uitstraling

Gehecht aan je eigen uitstraling, maar wil je wel van de voordelen profiteren? Dat kan! Binnen de keurmerklijn, maar ook binnen De Echte Bakker huisttijl zijn er mogelijkheden om met behoud van de eigen uitstraling lid te zijn, waarbij je tegelijkertijd profiteert van de hoge bekendheid van het Echte Bakker beeldmerk.

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342
0317-410014

Wilt u contact opnemen met een van onze Echte Bakkers, kijk dan bij de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde bakker.