Echte Bakkersgilde

Hier koopt u iets lekkers

De lekkerste broodjes voor een geslaagd ontbijt, een heerlijk gebakje bij een kop koffie of de mooiste taart voor een echt feestje... onze Echte Bakkers hebben iets lekkers voor elke gelegenheid. Wilt u iemand verrassen met een echte traktatie? Kies dan voor een Echte Bakkers cadeaubon of e-Bon! Altijd leuk om te geven en natuurlijk om te krijgen! Uw medewerkers en relaties kunnen dan zelf iets lekkers uitkiezen bij een Echte Bakker naar keuze.

Een leuke bijkomstigheid; met de Echte Bakkers (e-)Bon steunt u de lokale bakkers; de waarde van de bakkersbon wordt namelijk volledig uitgekeerd.

 

Geef passie en kwaliteit cadeau

Een Echte Bakkers cadeaubon kan ingeleverd worden bij ruim 330 Echte Bakker winkels door heel Nederland. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en je moet voldoen aan strenge eisen. Zo leggen onze bakkers een proeve van bekwaamheid af en het hele jaar door moeten zij bewijzen dat ze keurmerk-waardig zijn.

Wij helpen u graag verder

U kunt bij ons Echte bakkers Bonnen en Echte Bakkers e-Bonnen bestellen voor uw medewerkers en relaties, eventueel met een persoonlijke boodschap. Om u helemaal al het werk uit handen te nemen, kunnen wij ook de verzending afhandelen.

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342
0317-410014

Wilt u contact opnemen met een van onze Echte Bakkers, kijk dan bij de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde bakker.