Echte Bakkersgilde

?Volg jij ons al

Een cadeau om van te smullen!

Wil je wat lekkers geven? Dan ben je bij de Echte Bakkers aan het juiste adres. Met onze Echte Bakkersbon kunnen jouw familieleden, vrienden en/of medewerkers zelf iets lekkers uitkiezen bij een van de 330 Echte Bakker winkels in Nederland. De Echte Bakkersbon is onbeperkt geldig en moet in een keer verzilverd worden.

Hoe werkt het?

Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je van ons een factuur. Je betaalt de waarde van de bonnen en eventuele handling- en verzendkosten. Na betaling worden de bonnen, verpakt in een mooie semi-transparante envelop, binnen 3 werkdagen verstuurd. De bon is 12,5 x 12,5 cm.

Een persoonlijke boodschap

Uiteraard is het mogelijk om een persoonlijke boodschap mee te sturen. Je kunt hiervoor zelf een brief of kaartje bij ons aanleveren of wij drukken deze voor jou. 

Verzending

Om je helemaal te ontzorgen, kunnen wij ook de verzending naar uw medewerkers regelen. Kies je voor 72-uurs verzending, dan bedragen de handling- en verzendkosten €1,20 per bon en bij 24-48-uurs verzending betaal je €1,90 per bon. Wil je de bonnen op 1 adres ontvangen, dan is de verzending gratis. 

Vragen

Heb je eventueel nog vragen? Neem vooral contact met ons op via cadeaubon@echtebakker.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar 0317-424342.

 

 

Bestel hier jouw Echte Bakkers Bonnen, dan gaan we voor je aan de slag

De Echte Bakkers Bon dient in 1 keer besteed te worden.
De bonnen worden verstuurd na ontvangst van je betaling. Houd er rekening mee dat dit 2 tot 3 werkdagen kan duren.
Wil je een persoonlijke boodschap meesturen, dan nemen we contact met je op om je wensen te bespreken
Kies je voor verzending door het Gilde, dan kan je hieronder het adressenbestand toevoegen. De adressen worden na verzending verwijderd.

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342

Wil je contact opnemen met een van onze Echte Bakkers, kijk dan bij de contactgegevens van jouw dichtstbijzijnde bakker.