Echte Bakkersgilde

?Volg jij ons al

Wil jij ook je vakmanschap én rendement versterken?

Sinds de oprichting van het Gilde in 1967 is er veel veranderd, maar de oorspronkelijke gedachte is springlevend. Nog steeds helpen de Gildeleden elkaar en worden ze bijgestaan door het servicekantoor in Wageningen. Geen grijze pakken en een kantoor dat winst moet maken. Nee, een stichting zonder winstoogmerk; een groep ondernemende vakmensen die ervoor zorgt dat de leden kunnen profiteren en leren van elkaar.

Het Echte Bakkersgilde heeft als missie het vakmanschap en rendement van de 135 toegelaten Echte Bakkers te versterken. Dit doen we o.a. door het verzorgen van marketing en communicatie campagnes, organiseren van masterclasses en bijeenkomsten, productkeuringen en winkelbeoordelingen (mystery shopping). Kennis wordt ook met elkaar gedeeld via een ledensite die exclusief voor Echte Bakkers bereikbaar is. Een lidmaatschap bij het Gilde zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan ondernemen en dus meer tijd over hebt voor jezelf!

Als Echte Bakker profiteer je echter niet alleen van ondersteuning op diverse fronten. Je lift ook mee op een landelijk bekend merk. Het logo is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een herkenbaar merk dat staat voor kwaliteit en ambacht. Een opgebouwde merkwaarde die je als zelfstandige bakker moeilijk kunt evenaren. Wil je lokaal toch je eigen identiteit voeren en/of behouden? Dat kan ook! Met onze Keurmerklijn is jouw naam en logo uitgangspunt. Wel toon je middels deze vorm van lidmaatschap dat je behoort tot een club bakkers die tot de top van Nederland behoren. 

Ben jij een ambachtelijke bakker en wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons telefonisch bereiken via (0317) 424342 of mail naar gilde@echtebakker.nl

Marketing-uitingen-site-DEF

Geen gedoe, gewoon goede marketing!

Bij het Gilde ben je verzekerd van een goede marketing invulling. Van POS materiaal voor de wekelijkse aanbieding tot sfeermateriaal voor de Feestdagen. Maar ook lokale acties of grote landelijke campagnes die je als zelfstandige bakker niet op kunt tuigen. Als Echte Bakker hoef je je hier niet mee bezig te houden. We zorgen voor een goed samengesteld marketingpakket.

Lokale-marketing-site

Profiteren van elkaar

Op zoek naar een jubileumactie? Wil je je nieuwe brood onder de aandacht brengen? Ga je verbouwen of wil je je bus opnieuw laten bestickeren? Onze grafisch vormgevers maken dagelijks nieuwe materialen voor de individuele leden. Een belletje naar het Gilde en je wordt op maat geholpen.

Online-marketing-site

Online marketing

Online marketing is niet meer weg te denken bij ondernemen. Ook hier ondersteunt het Gilde! Bijvoorbeeld met content voor jouw social media die klaargezet wordt voor je. Met 1 druk op de knop plaats je dit eenvoudig op jouw tijdlijn. Maar ook voor je website en webshop bieden we een oplossing op maat.

Kennis-delen-site

Van elkaar leren en elkaar beter maken

Als lid van het Gilde hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Voor vrijwel elk probleem is al eens een oplossing bedacht. Gildeleden kunnen putten uit de jarenlange ervaring van andere leden en het secretariaat. Samen leren, samen doen. Kennis delen maakt ons samen sterk!

verpakkingsite

Voordelig verpakking inkopen

Waarom zou je veel tijd verspillen om jezelf te verdiepen in alle ins en outs over verpakkingen als wij dat al voor je hebben gedaan. Omdat het goedkoper is om het zelf te doen? Nee hoor! Als Gildelid profiteer je van het collectief. Je laat alles over aan een professional en je bent ook nog eens goedkoper uit voor je verpakking!

 

broodko

Gildelid met behoud van je eigen uitstraling

Gehecht aan je eigen uitstraling, maar wil je wel van de voordelen profiteren? Dat kan! Binnen de keurmerklijn, maar ook binnen De Echte Bakker huisttijl zijn er mogelijkheden om met behoud van de eigen uitstraling lid te zijn, waarbij je tegelijkertijd profiteert van de hoge bekendheid van het Echte Bakker beeldmerk.

Een impressie van marketingcampagnes

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342

Wil je contact opnemen met een van onze Echte Bakkers, kijk dan bij de contactgegevens van jouw dichtstbijzijnde bakker.