Echte Bakkersgilde

Vakantiegeld bij uw GildeSpelt

In juni maakt u kans op € 2.500 vakantiegeld! Hoe? Bij aankoop van een GildeSpelt Extra ontvangt u bij de deelnemende Echte Bakkers een kanskaart. Lever dit ingevulde kaartje uiterlijk 29 juni weer bij uw bakker in en maak kans op de prijs.

Op 11 juli trekken we een winnaar uit alle ingevulde kaarten. De uitslag wordt online gepubliceerd en de winnaar wordt op de hoogte gebracht door zijn of haar bakker.

GildeSpelt, brood met een X-factor

Speciaal voor de Echte Bakker is dit unieke Speltbrood ontwikkeld. De basis van GildeSpelt Extra is natuurlijk 100% speltbloem waaraan gebroken, gepofte speltkorrels zijn toegevoegd. Het milde aroma van spelt komt daarmee nog beter tot zijn recht.

Zaden en pitten

Naast de gepofte spelt zijn ook gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine in het brood verwerkt. Met name zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren. En de lupinegrits en de gepofte speltkorrels zorgen voor een stevige boterham met een extra bite.

Niet zomaar een bakker!

In 1967 besloot een aantal bakkers om elkaar te versterken door ervaringen, recepturen en vakkennis uit te wisselen. Deze club groeide uit tot het Echte Bakkersgilde. Een bakker is pas een Echte Bakker als hij een proeve van bekwaamheid aflegt en zich continu bewijst om het keurmerk te mogen blijven dragen. Jaarrond wordt gecontroleerd of zijn producten en winkeluitstraling voldoen aan onze kwaliteitseisen. Echte Bakkers zijn bakkers met ambitie: de ambitie om steeds beter te worden!

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342
0317-410014

Wilt u contact opnemen met een van onze Echte Bakkers, kijk dan bij de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde bakker.