Echte Bakkersgilde

?Volg jij ons al

Het Echte Bakkersgilde

In 1967 besloot een aantal bakkers de handen in een te slaan. Recepten en vakkennis werden gedeeld om elkaar te versterken. Dit was het begin van het Echte Bakkersgilde. Inmiddels zijn er 135 Echte Bakkers die ons keurmerk mogen dragen. Samen hebben zij ruim 320 winkels. De eigenaren van deze winkels zijn zelfstandige ondernemers die zijn toegelaten omdat ze de beste zijn. Zij hebben de vrijheid om hun eigen ideeën en smaak tot uiting te laten komen. Dit maakt dat geen enkele Echte Bakkerswinkel hetzelfde is.
 

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker mag zich een Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en je moet voldoen aan strenge eisen. Onze bakkers leggen een proeve van bekwaamheid af en het hele jaar door moeten zij bewijzen dat ze keurmerk-waardig zijn. De gedeelde ambitie om steeds beter te worden heeft er toe geleid dat onze bakkers het lekkerste brood en banket voor u bakken.

Zij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Zij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die onze bakkers in hun bakkerij maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen ze het logo niet meer dragen.

Zij hebben oog voor u!

Zij hebben oog voor u!

In de winkel(s) letten onze bakkers op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat je als tevreden klant weer naar huis gaat.

Zij worden elke dag nog beter!

Zij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt een Echte Bakker. Samen met collega’s blijven ze in gesprek over het vak en leren ze van elkaar. Zo kunnen ze zich blijven onderscheiden en jou de lekkerste producten bieden.  

Wij zijn De Echte Bakker. Uniek in ons soort. En daar zijn we trots op.

"Niet iedere ambachtelijke bakker mag zich een Echte Bakker noemen. Wij voldoen namelijk aan strenge eisen en worden het hele jaar door gekeurd en gecontroleerd op onze uitmuntende kwaliteit. Alleen zo mogen wij lid zijn van het Echte Bakkersgilde en het bekende gele logo voeren.

Naast Echte Bakker zijn wij 100% zelfstandig ondernemer en runnen onze bakkerij zoals wij dat wensen. Hierdoor kunnen wij er echt voor de lokale klant zijn en stemmen onze winkel, producten, smaken én specialiteiten af op onze eigen regio. Dit maakt iedere Echte Bakker uniek.

Wat betekent dit alles voor jou? Dat je gegarandeerd de beste kwaliteit, het lekkerste brood & banket en de mooiste lokale specialiteiten krijgt. Dat zie je, dat ruik je, dat proef je. Iedere keer weer.
"

Echte-Bakkersgilde

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342

Wil je contact opnemen met een van onze Echte Bakkers, kijk dan bij de contactgegevens van jouw dichtstbijzijnde bakker.