Index Background
Editorial Image

Uniek, maar toch samen!

Als Echte Bakker ben je lid van een collectief maar heb je ook de vrijheid om je eigen stempel te drukken. Zo bepaal je zelf je assortiment, je prijspeil, je inkoopbeleid, welke acties je voert, welke stijl je hanteert en aan welke campagnes je deelneemt.     Vanuit het Echte Bakkersgilde bieden wij een breed scala aan ondersteuning aan; van marketing tot onderlinge kennisdeling. Daarnaast lift je mee op een bekend merk met een landelijke dekking die lastig te evenaren is als zelfstandig ondernemer.

Al nieuwsgierig, ambachtelijke bakker?

We hebben alle voordelen even op een rijtje gezet.   Klik op een voordeel om hier meer over te lezen.     Het Echte Bakker lidmaatschap biedt:

Luke en Rob van de Vin

Luke en Rob van de Vin

Korengoud, De Echte Bakker

"Als startende ondernemer is het voor ons heel fijn dat je de focus kunt leggen op je winkel en productkwaliteit en je je kostbare tijd niet in marketingzaken als POS materiaal, acties, spaarsysteem en een website hoeft te steken."

Dick Geheniau

Dick Geheniau

Van Walderveen, De Echte Bakker

"Het deelnemen maar zeker ook het winnen van een productkeuring geeft je als bakker een uitgelezen kans je te onderscheiden met een unieke cadeauwaarde op het product en genereert veel media-aandacht. Na ons gesprek met 538 stroomden de bestellingen binnen vanuit het hele land.

Stefan van Daalen

Stefan van Daalen

Brood&Ko

"Met de keurmerklijn kunnen wij onze eigen identiteit volledig uitstralen en tegelijkertijd versterken we onze naam door lid te zijn van het kwalitatieve Echte Bakkersgilde. We dragen het lidmaatschap uit als een extra garantie voor kwaliteit. En dat gaat daarom zeker goed samen."

John Treur

John Treur

John Treur, De Echte Bakker

"Door het meedoen aan de productkeuringen en het luisteren naar de adviezen van collega’s is onze kwaliteit enorm verbeterd. En de omzet flink gestegen!"

Kees Braal

Kees Braal

Braal, De Echte Bakker

“De consument wil dat de warme bakker in de straat blijft, maar de warme bakker moet de klant wel blijven verrassen t.a.v. kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Het Echte Bakkersgilde is actief bezig om deze aspecten verenigd aan te pakken. Binnen het collectief Echte Bakkers zijn we goede voorbeelden voor elkaar. Van elkaar leren en elkaar beter maken, iedere dag weer. Samen sta je sterker!”

Index Background
Echte BakkersgildeEchte Bakkersgildesinds 1967
© 2023