Editorial Image

Ons ambacht, onze trots

Desembrood, croissant, tompouce en speculaas; een handje producten die nergens zo lekker smaakt als bij een bakker. En De Echte Bakkers? Die doen er altijd een schepje bovenop.

Editorial Image

Specialiteit uit het seizoen

Pasen, Sinterklaas, kerst, Oud&Nieuw: dé tijd waar De Echte Bakkers alles uit de kast halen om jou een onvergetelijke feestdag te laten proeven. Zo vind je o.a. het paasbrood, de amandelstaaf, de kerststol en de oliebol terug in het veelzijdige en feestelijke assortiment. Producten die passie en vaardigheden vraagt voor het beste eindresultaat.

Editorial Image

Specialiteiten uit de regio

Een Brabants worstenbroodje, een Limburgse vlaai, een Zeeuwse bolus; iedere regio heeft wel zijn eigen specialiteit. Voor de beste en lekkerste regio specialiteiten ga je naar de Echte Bakker. Waar haal jij jouw specialiteiten uit de regio?

Editorial Image

Brood, de specialiteit van De Echte Bakker

Bij De Echte Bakker weten we dat goed brood begint bij echt vakmanschap. Onze bakkers combineren traditionele technieken met actuele kennis over voeding en gezondheid. Zo zorgen zij elke dag opnieuw voor versgebakken brood dat heerlijk smaakt én past binnen een bewuste leefstijl.

Editorial Image

Brood en kinderen

Brood is een geweldige bron van energie en voedingsstoffen voor opgroeiende kinderen. Maar wanneer begin je ermee? En hoe zorg je voor een gezond en gevarieerd ontbijt? We leggen het je graag uit.

Echte BakkersgildeEchte BakkersgildeSinds 1967
© 2025 Echte Bakkersgilde