Index Background
Editorial Image

Ga je naar De Echte Bakker, dan ga je naar een winkel die gevuld is met producten van de beste kwaliteit en die op en top klantvriendelijk is. Een Echte Bakker is niet zo maar een ambachtelijke bakker. Zij moeten namelijk voldoen aan strenge eisen en worden het hele jaar door gekeurd en gecontroleerd op hun uitmuntende kwaliteit. Alleen zo mogen zij lid zijn van het Echte Bakkersgilde en de titel ‘De Echte Bakker’ en het bijbehorend goudgele logo dragen.

Voel je welkom

Klantvriendelijkheid en uitstraling van de winkel heeft een van de hoogste prioriteiten voor de Echte Bakkers. Het hele jaar door wordt middels een mystery shopper de winkel en het personeel beoordeeld. Op ieder detail wordt gelet, zodat jij verzekerd bent van de beste ervaring.

De beste producten

De producten van De Echte Bakkers worden het hele jaar door gekeurd door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd: een Echte Bakker moet gemiddeld hoger scoren dan het gemiddelde van alle ambachtelijke bakkers in Nederland.

Wij zijn de Echte bakker. Uniek in ons soort. En daar zijn we trots op.

Teaser Image

127

Echte Bakkers die het Echte Bakkersgilde keurmerk mogen dragen.

Teaser Image

321

Echte Bakker winkels

Teaser Image

1967

Het jaar van oprichting

Teaser Image

100%

Zelfstandige ondernemers

Echte BakkersgildeEchte Bakkersgildesinds 1967
© 2023