Index Background
Editorial Image

Een luxe relatiegeschenk dat bij iedereen in de smaak valt

Ben je op zoek naar een origineel geschenk van échte kwaliteit, en wil je dit op landelijk niveau aanbieden aan jouw relaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het behouden en onderhouden van je klantrelaties is van groot belang. Beloon daarom je zakelijke relaties of juist de consumenten met een geschenk om nooit te vergeten.    
De Echte Bakker is een ambachtelijke kwaliteitsbakker van het hoogste niveau. Jouw geschenk is daarom gegarandeerd van topkwaliteit. Er zijn ruim 330 Echte Bakker winkels in Nederland. Door onze landelijke dekking, van Friesland tot Limburg, kunnen we voor iedere relatie uit iedere streek een heerlijk geschenk bieden. Niet te vergeten, de meest verse producten!

Editorial Image

Er zijn diverse geschenken in tal van mogelijkheden uit te werken. Zo zijn er immers genoeg ambachtelijke producten om uit te kiezen. Maar hier blijft het niet bij! Om je relatiegeschenk compleet te maken kijken we samen naar de mogelijkheden om het nog persoonlijker te maken. Wat dacht je van een verpakking op maat, ontworpen door onze studio? Een verpakking die de huisstijl van De Echte Bakker en die van jou complimenteert. Of een persoonlijk kaartje, een brief, een gegraveerde plank; de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen kijken we naar een uniek geschenk dat smaakt naar meer.    
De unieke relatiegeschenken van De Echte Bakker zijn op grote schaal te bewerkstelligen. Interesse? We geven je graag advies op maat.  


Neem contact met ons op door te mailen naar marketing@echterbakker.nl of bel naar (0317) 42 43 42 en vraag naar het Marketing team.
Echte BakkersgildeEchte Bakkersgildesinds 1967
© 2023