Editorial Image

Paasbrood

Pasen staat bekend om zijn lekkernijen: broodhaantjes, een paasstol, een paastulband of een paasbrood. Bij De Echte Bakker hét moment om ervoor te zorgen dat jij de allerlekkerste producten in huis hebt.     Een paasbrood is een traditioneel brood die speciaal wordt gegeten met de paasdagen. Dit luxe brood is heerlijk gevuld met o.a. amandelspijs van 100% amandel. Ieder paasbrood van een Echte Bakker is uniek door de bakker zijn geheime recept en decoratie. Het is dus zeker de moeite waard om de webshop of de winkel te bezoeken als je een goed beeld wil hebben van het paasbrood.     Bij het Echte Bakkersgilde is er in de dagen richting Pasen extra aandacht voor het paasbrood. Jaarlijks vindt er namelijk de Paasbroodkeuring plaats. Hier worden de paasbroden gekeurd door een vakkundige, externe jury. De broden worden gekeurd op diverse eigenschappen; van de verdeling van de vulling tot het uiterlijk van het brood en natuurlijk op de smaak. Ieder jaar gaan De Echte Bakkers voor het beste resultaat ofwel voor de beste kwaliteit voor jou!     Bij De Echte Bakker haal je paasbrood van echte kwaliteit.

Editorial Image

Roomboter amandelstaaf

Een roomboter amandelstaaf bestaat uit hele dunne en luchtige laagjes bladerdeeg en is gevuld met overheerlijk amandelspijs. Deze mooie dunne laagjes zorgen voor een knapperige korst. De combinatie van de knapperige korst en de rijke vulling van amandel zorgt voor een feestelijke versnapering die je kunt blijven eten. Het is niet voor niets dat je de amandelstaaf op tafel ziet staan bij meerdere feestdagen.     Natuurlijk heeft het Echte Bakkersgilde ook voor dit feestelijke product een keuring opgezet, de Roomboter amandelstaaf keuring. Richting de Sinterklaastijd vindt de keuring plaats, waar een vakjury de roomboter amandelstaven gaan keuren. De staven worden o.a. gekeurd op de eigenschappen: afwerking, kleur en natuurlijk smaak. Een amandelstaaf is een product waar vele Echte Bakkers ieder jaar weer hard voor trainen om het beste resultaat te behalen met de keuring. Ieder detail kan het verschil maken.     Wil je met de feestdagen genieten van een amandelstaaf? Ga voor de lekkerste amandelstaaf naar De Echte Bakker.

Editorial Image

Kerststol

Een kerststol is een heerlijke luxe stol, die je niet mag missen met de kerstdagen. Een stol met een laagje poedersuiker en dat heerlijk gevuld is met o.a. amandelspijs van 100% amandel. De Echte Bakkers hebben oog voor ieder detail om de kerststol te perfectioneren. Van de voorbereiding van de krenten tot de structuur van het amandelspijs en van het perfectioneren van het geheime recept tot het met de hand vormen van de stol; aan ieder detail wordt aandacht besteed. Niet voor niets wordt de Kerststolkeuring van het Echte Bakkersgilde, de titanenstrijd genoemd. Ieder jaar brengen de bakkers hun kerststollen tot een hoger niveau.    Dus wil je de lekkerste kerststol proeven? Haal dan je kerststol bij De Echte Bakker.

Editorial Image

Oliebollen

Bij De Echte Bakker is een oliebol niet zo maar een oliebol. Iedere Echte Bakker heeft zijn eigen recept, zodat de bol een heerlijke knapperige korst krijgt en een heerlijke luchtige vulling. Niet voor niets wordt er jaarlijks een oliebollenkeuring gehouden bij het Echte Bakkersgilde. De beste oliebollenbakkers gaan hier de strijd met elkaar aan. De vakkundige jury keurt de bollen op o.a. de eigenschappen: korstkleur, vet en natuurlijk de smaak.    Of je nu liever een Echte Bakker oliebol eet op een gezellige braderie of traditioneel met Oud&Nieuw, het is altijd genieten.

Echte BakkersgildeEchte Bakkersgildesinds 1967
© 2023